Caffe Endurance

Amaterska utrka Karting Arene Zagreb namijenjena je odmjeravanju vozačkih snaga timova pojedinog caffe bara/cluba/restorana (pravo sudjelovanja imaju i osoblje i gosti, a jedini uvjet je da moraju nastupati pod imenom pojedinog bara, a svaki bar/club/restoran može prijaviti maksimalno dva tima).


Caffe Endurance utrka je timsko natjecanje u kojem sudjeluje do 10 “racing” timova po heatu, a utrka može biti podijeljena u nekoliko heatova, ovisno o broju prijavljenih timova. Svaki tim sastoji se od 2 ili 3 vozača koje predvodi “kapetan” koji se u kvalifikacijskoj vožnji bori za što bolju startnu poziciju svojeg tima te brine za cjelokupnu koordinaciju tima.
Nakon kvalifikacija kreće 60 minutna utrka u kojoj se prema unaprijed definiranom rasporedu izmjenjuju vozači unutar tima.
Prijave timova moguće su isključivo na recepciji Karting Arene Zagreb, a tim se smatra prijavljenim kad uplati cjelokupni iznos kotizacije za utrku koja iznosi 450 kn za čitav tim. Na dan same utrke prijave su moguće najkasnije do 19h i to po cijeni od 500 kn po timu.


Uz veliku dozu adrenalina i natjecanja timovima je zagarantirana vrhunska zabava i novi nivo druženja, a utrke će se održavati utorkom u večernjim terminima, kako bi što više timova moglo sudjelovati.

Okupite svoj tim prijatelja ili kolega i pokažite da je ekipa iz Vašeg caffe bara / cluba / restorana NAJBRŽA NA STAZI!

Pogledaj pravilnik