Indoor & Outdoor staze

 • Staza Indoor

  Sa svojom konfiguracijom ova staza početnicima osigurava brzo upoznavanje karting vožnje, dok poznavatelje tjera u poboljšavanje postojećih tehnika vožnje.

  Info:

  • Dužina: 350 metara
  • Trenutni rekord: 32.235 (Begi Lewis)

   

  This post is also available in: English

1 / 1

Go kart flota


Naša go-kart flota sastoji se od 31 vrhunskih go-kart vozila vodećeg svjetskog proizvođača trkaćih go-kart vozila, SODI i CRG u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači:

 • 20 go-karta Sodi RX8, Honda 270 ccm 4T
 • 2 go-karta CRG double seat Honda GX270 13 HP
 • 6 go-karta TB, Honda GX120 3,5 HP (Djeca od 9 - 12 godina)
 • 3 go-karta CRG baby Honda GX120 5,0 HP (Djeca od 6 - 9 godina)

Timing sistem

Karting Manager

Karting Manager

Za praćenje Vaših rezultata koristimo moderan timing sustav Karting Manager. Sva su vozila opremljena transponderima koji automatiziraju najpreciznije mjerenje vremena i praćenje svih rezultata. Tijekom same vožnje, na semaforu na stazi možete vrijeme svakog kruga, a nakon vožnje proučite i usporedite svoje rezultate na ekranima i ispisu rezultata.
Tvoj Karting Manager profil

Tvoj Karting Manager profil

Nakon registracije u Karting Areni Zagreb svoje rezultate možeš pratiti online! Ulogiraj se u svoj Karting Manager club profil i upravljaj svojim podacima i analiziraj svoje rezultate!
LOG IN

Pravila staze

Zaštitna oprema

- Upotreba kacige i zaštite za rebra je OBAVEZNA.
- Nakon vožnje vozači su obavezni vratiti opremu na za to predviđeno mjesto.

Ponašanje na stazi

- Namjerno sudaranje i nesportsko ponašanje na stazi biti će sankcionirano od strane službenog osoblja.

- Vožnja pod utjecajem alkohola ili opojnih droga nije dozvoljena. Službeno osoblje ima pravo takve osobe udaljiti sa staze.

- U slučaju bilo kakvih tehničkih problema ili kvara na vozilu, zbog kojih se vozilo zaustavilo na stazi, strogo je zabranjeno izlaziti iz vozila. Kvar prijavite službenom osoblju podizanjem ruke.

- Lijeva pedala u go-kart vozilu je KOČNICA. Desna pedala u go-kart vozilu je GAS.

- ZABRANJENO je pritisnuti kočnicu i gas u isto vrijeme. Službeno osoblje može smatrati takvo ponašanje kao namjerno uništavanje go-kart vozila.

- STROGO JE ZABRANJENO je voziti u suprotnom smjeru! Vozači će sa takvim ponašanjem automatski biti isključeni iz vožnje.

- Prilikom završetka vožnje go-kart vozilo možete napustiti tek kada su sva vozila u box-u zaustavljena.

Djeca mlađa od 15 godina ne smiju pristupiti karting stazi bez dozvole roditelja, te uz obavezan nadzor službenog osoblja.

U našem Sigurnosnom vodiču pogledajte na što sve trebate obratiti pozornost prilikom dolaska u Karting Arenu i kako poboljšati svoje vozačke vještine na našoj stazi!