ŽELITE DA VAŠE DIJETE OVE PRAZNIKE PROVEDE AKTIVNO, EDUKATIVNO, ZABAVNO I KREATIVNO?

Predlažemo rješenje koje obuhvaća sve navedeno:

DJEČJA AKADEMIJA


KARTING ŠKOLA

Cilj karting škole je približiti autosport najmlađim uzrastima te ih, kroz teorijske i praktične dijelove, naučiti sportskom ponašanju na stazi i vožnji go-karta uz poznavanje idealne putanje i značenja trkaćih zastavica.

Polaznici također usvajaju navike odgovornog ponašanja u prometu i dodatna sportska znanja, poput načina pretjecanja u kartingu, koja će ih pripremiti za buduća natjecanja i MiniGP utrke.

ESCAPE ROOM IGRE

Escape room kod djece pomaže pri razvijanju velikog broja vještina. Djeca igrajući escape room igre uče razmišljati, povezivati, snalaziti se u nepoznatim i novim situacijama, primjenjivati logiku i timski rad.

Ekipe imaju 60 minuta da riješe niz logičkih problema, igara i zagonetki. Igre su dizajnirane tako da potiču timski duh, interakciju, ali prvenstveno da pruže dobru zabavu i uzbuđenje za pamćenje!

NATJECATELJSKE 60 SEKUNDNE IGRE

Igre koje kod djece razvijaju brzinu, okretnost, spretnost, pažnju i koncentraciju, a sve to uz odličnu zabavu.

Natjecateljskim sustavom dijete se uči fair play odnosu i u interakciji s drugom djecom razvija svoje socijalne vještine.

MEHANIČARSKA RADIONICA ZA DJECU

Djeca će se kroz mehaničarsku radionicu upoznati s tehničkim osnovama go-karta, a stečena znanja će im dati bolju predodžbu o tome kako go-kart funkcionira. Također će naučiti nazive i funkciju ključnih mehaničkih dijelova.

SPORTSKE AKTIVNOSTI I IGRE - MINI OLIMPIJADA

U današnje vrijeme djetetu se nudi mnoštvo privlačnih aktivnosti koje se odvijaju ispred računala, tableta ili nekog drugog elektroničkog uređaja stoga je bitno prepoznati važnost kretanja i uključiti ih u što više sportskih i tjelesnih aktivnosti. Djeca kroz sport razvijaju samostalnost te lakše sklapaju prijateljstva, a uz to zadovoljavaju i ono najvažnije - potrebu za kretanjem.

GRADNJA GO-KART STAZE (RADIONICA)

Najmlađi su nas, a možda i vas, nebrojeno puta upitali kako nastaje i kako se gradi go-kart staza. Ova radionica će dati odgovore na njihova znatiželjna pitanja, a u završnici će sami skicirati svoju vlastitu go-kart stazu iz snova!

Cijena

1590 kn

Za FIRST MINUTE prijave
do 31.12.2018.
cijena je samo

1290 kn


Broj prijava je ograničen.

U cijenu je uključeno:

  • Četverodnevni boravak od 9.00h do 16.00h
  • Stručno vodstvo: osoblje na stazi, game masteri, animator
  • Program aktivnosti: karting škola, escape room igre, mehaničarska radionica, natjecateljske igre, sportske aktivnosti i igre te radionica o gradnji go-kart staza
  • Svi sportski i ostali rekviziti za sve aktivnosti osigurani
  • Doručak, ručak i užina
  • Konzumacija pića
  • Završna utrka i svečanost s podjelom diploma i medalja
  • Poklon za svakog polaznika: racing potkapa i majica

OSTALE INFO:

* Akademija namijenjena djeci u dobi od 5 do 12 godina.
Polaznike kroz program vode iskusni voditelji (osoblje na stazi; game masteri) i animator s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom kako na području sportskih aktivnosti, tako i na području animacije.

Kako se prijaviti?

[sg_popup id=”6″ event=”onload”][/sg_popup]

0