ŽELITE DA VAŠE DIJETE OVE PRAZNIKE PROVEDE AKTIVNO, EDUKATIVNO, ZABAVNO I KREATIVNO?

Predlažemo rješenje koje obuhvaća sve navedeno:

DJEČJA AKADEMIJA


KARTING ŠKOLA

Ciljevi organiziranja karting škole su utjecati na edukaciju i ponašanje djece kao odgovornih sudionika u prometu, približiti automobilski i karting sport najmlađim uzrastima kao važan čimbenik razvoja društva i pojedinca, te osigurati bazu mladih sportaša-vozača nužnu za daljnji razvitak ove sportske discipline.

Polaznici stječu kompetencije važne za odgovorno ponašanje u prometu, osnovna i dopunska sportska znanja i vještine za vožnju go-kart vozilom te pripremu za mini GP utrke.

ESCAPE ROOM IGRE

Escape room kod djece pomaže pri razvijanju velikog broja vještina. Djeca igrajući escape room igre uče razmišljati, povezivati, snalaziti se u nepoznatim i novim situacijama, primjenjivati logiku i timski rad.

Ekipe imaju 60 minuta da riješe niz logičkih problema, igara i zagonetki. Igre su dizajnirane tako da potiču timski duh, interakciju, ali prvenstveno da pruže dobru zabavu i uzbuđenje za pamćenje!

NATJECATELJSKE 60 SEKUNDNE IGRE

Igre koje kod djece razvijaju brzinu, okretnost, spretnost, pažnju i koncentraciju, a sve to uz odličnu zabavu.

Natjecateljskim sustavom dijete se uči fair play odnosu i u interakciji s drugom djecom razvija svoje socijalne vještine.

FUN PARK NAPUHANKO - NOVO!

Polaznici će u skopu Dječje Akademije ići i na atrakcije Fun Parka Napuhanko - najvećeg Fun Parka Napuhanaca u Zagrebu. Tobogani i dvorci na napuhavanje uz ostale interaktivne napuhance osigurati će djeci dodatnu zabavu i nezaboravan provod te doprinjeti razvoju motoričkih vještina.

SPORTSKE AKTIVNOSTI I IGRE - MINI OLIMPIJADA

U današnje vrijeme djetetu se nudi mnoštvo privlačnih aktivnosti koje se odvijaju ispred računala, tableta ili nekog drugog elektroničkog uređaja stoga je bitno prepoznati važnost kretanja i uključiti ih u što više sportskih i tjelesnih aktivnosti. Djeca kroz sport razvijaju samostalnost te lakše sklapaju prijateljstva, a uz to zadovoljavaju i ono najvažnije - potrebu za kretanjem.

Cijena

1490 kn

Za FIRST MINUTE prijave
do 22.6.2018.
cijena je samo

1290 kn


Broj prijava je ograničen.

U cijenu je uključeno:

  • Četverodnevni boravak od 9.00h do 16.00h
  • Stručno vodstvo: osoblje na stazi, game masteri, animator
  • Program aktivnosti: karting škola, escape room igre, Fun Park, natjecateljske igre, sportske aktivnosti i igre
  • Svi sportski i ostali rekviziti za sve aktivnosti osigurani
  • Doručak, ručak i užina
  • Konzumacija pića
  • Završna utrka i svečanost s podjelom diploma i medalja
  • Poklon za svakog polaznika: potkapa i majica

OSTALE INFO:

* Akademija namijenjena djeci u dobi od 5 do 12 godina.
Polaznike kroz program vode iskusni voditelji (osoblje na stazi; game masteri) i animator s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom kako na području sportskih aktivnosti, tako i na području animacije.

Kako se prijaviti?

Kako do najbržeg poklona u gradu?

Poklon bon Karting Arene Zagreb idealan je poklon uz kojeg ćete izbjeći lutanje po dućanima, a najdražima pokloniti zabavu i adrenalin!

Poklon bon možete kupiti na recepciji Karting Arene Zagreb, Zagrebački Velesajam, Paviljon 35. :)

Karting Arena Zagreb želi vam ugodne i vesele praznike!