VALENTINOVO 2017. ❤
09/02/2017
Uskrsno radno vrijeme
05/04/2017

Dragi naši vozači,

imamo odlične vijesti! U subotu, 18.03.2017. u 14 h starta prva utrka Dječje Mini GP lige Karting Arene.

Natjecanje je amaterskog karaktera te u njemu mogu sudjelovati svi prijavljeni vozači koji imaju uvjete (postignuto vrijeme na stazi) za ligu i čiji rodtelji potpišu izjavu o suglasnosti. Dječju ligu mogu voziti djeca do 15.  godine života. Pristustvo roditelja (staratelja) djeteta obavezno je tijekom utrke.

Utrka se vozi u 2 kategorije – srednji kartovi i veliki kartovi.
SREDNJI KARTOVI – ovu kategoriju voze djeca koja uobičajeno voze srednji kart, a imaju ostvareno vrijeme 43.000 (sek) ili manje.
VELIKI KARTOVI – ovu kategoriju voze djeca koja uobičajeno voze veliki kart, a imaju ostvareno vrijeme 36.000 (sek) ili manje.

Mini Grand Prix utrka u svakoj kategoriji sastoji se od 3 min kvalifikacija i 8 min utrke. Maksimalan broj sudionika po utrci je 5 vozača u kategoriji srednjih kartova, a u kategoriji velikih kartova maksimalan broj sudionika po utrci je 6. Vozači velikih kartova mogu sudjelovati u SWS karting poretku. (Više o SWS poretku pročitajte ovdje.)
U kvalifikacijama se vozači bore za startne pozicije za utrku, a način vožnje je “najbrže vrijeme kruga” (best lap time). U utrku vozači kreću sa startnih pozicija (ovisno o kvalifikacijskoj poziciji), a pobjednik utrke je onaj vozač koji napravi najviše krugova. Način vožnje je “najviše krugova” (most laps).
Prijave se vrše na recepciji Karting Arene.

Vidimo se!

0