VALENTINOVO 2017. ❤
veljača 9, 2017
Uskrsno radno vrijeme
travanj 5, 2017

Dragi naši vozači,

imamo odlične vijesti! U subotu, 18.03.2017. u 14 h starta prva utrka Dječje Mini GP lige Karting Arene.

Natjecanje je amaterskog karaktera te u njemu mogu sudjelovati svi prijavljeni vozači koji imaju uvjete (postignuto vrijeme na stazi) za ligu i čiji rodtelji potpišu izjavu o suglasnosti. Dječju ligu mogu voziti djeca do 15.  godine života. Pristustvo roditelja (staratelja) djeteta obavezno je tijekom utrke.

Utrka se vozi u 2 kategorije – srednji kartovi i veliki kartovi.
SREDNJI KARTOVI – ovu kategoriju voze djeca koja uobičajeno voze srednji kart, a imaju ostvareno vrijeme 43.000 (sek) ili manje.
VELIKI KARTOVI – ovu kategoriju voze djeca koja uobičajeno voze veliki kart, a imaju ostvareno vrijeme 36.000 (sek) ili manje.

Mini Grand Prix utrka u svakoj kategoriji sastoji se od 3 min kvalifikacija i 8 min utrke. Maksimalan broj sudionika po utrci je 5 vozača u kategoriji srednjih kartova, a u kategoriji velikih kartova maksimalan broj sudionika po utrci je 6. Vozači velikih kartova mogu sudjelovati u SWS karting poretku. (Više o SWS poretku pročitajte ovdje.)
U kvalifikacijama se vozači bore za startne pozicije za utrku, a način vožnje je “najbrže vrijeme kruga” (best lap time). U utrku vozači kreću sa startnih pozicija (ovisno o kvalifikacijskoj poziciji), a pobjednik utrke je onaj vozač koji napravi najviše krugova. Način vožnje je “najviše krugova” (most laps).
Prijave se vrše na recepciji Karting Arene.

Vidimo se!

Ovo je demo prodavaonica samo za testiranje — narudžbe neće biti provedene. Otkaži

0