PRIHVATI IZAZOV!

Prijavi se i sudjeluj u uzbudljivom izazovu izdržljivosti, strategije i brzine! 

Minimalna dob

15 godina

Kotizacija za pojedinačnu utrku

30€

 
 

Maksimalan broj vozača

12

Trajanje utrke

1h

Come race with us!

Što je Ironman utrka?

Karting Arena Zagreb raspisuje Ironman utrku gdje vozači u vremenskom rasponu od sat vremena moraju postići što veći broj krugova u odnosu na svoje protivnike te pritom obaviti minimalno 3 izmjene kako ne bi prešli maksimalnu dozvoljenu duljinu stinta od 20 minuta. Prijavi se i ti te sudjeluj u ovom uzbudljivom izazovu izdržljivosti, strategije i brzine!

Prijava i kotizacije

Prijava je moguća samo na recepciji Karting Arene Zagreb.

Kotizacija za utrku iznosi 60€, a broj mjesta je ograničen na 12 vozača. Stoga nemoj čekati i prijavi se već danas! Prijava na utrku na SWS-u je obavezna prije uplate kotizacije na recepciji Karting Arene Zagreb.

Prijava se smatra završenom tek pri uplati kotizacije!

Format utrke

Pravila utrke

Svi natjecatelji dužni su proučiti pravilnik. Pravilnik je podložan promjenama i vozači su dužni pratiti izmjene u pravilniku. Organizator je dužan obavijestiti sve sudionike prvenstva o promjenama. Pravilnik natjecanja možete preuzeti putem linka dolje:

Sodi World Series

Natjecanje je dio međunarodnog sustava rangiranja Sodi World Series u kojem vozači ostvaruju bodove kako bi se kvalificirali za svjetsko finale SWS-a. Svaki vozač mora izvršiti besplatnu registraciju putem SWS-a. 

SWS (Sodi World Series) je program najvećeg globalnog karting rangiranja kojeg organiziraju PT (Partner Track) i PO (Partner Organizer), a koje je otvoreno svim trkaćim entuzijastima starijima od 15 godina. Registracija je moguća putem linka dolje:

Registrirani vozači ostvaruju bodove na službenim SWS sesijama kako bi se kvalificirali za svjetsko finale istoimene lige. Kvalificirani vozači u finalu ostvaruju priliku natjecati se protiv najboljih imena u svijetu rental kartinga.

LIGHTS OUT IN...

Days
Hours
Minutes
Seconds

HODOGRAM

Svi natjecatelji dužni su poštovati hodogram natjecanja.

U slučaju neopravdane odsutnosti, kašnjenja ili kršenja protokola vozač riskira kaznu ili diskvalifikaciju.

KONFIGURACIJA STAZE

Karting Arena Zagreb za potrebe racing programa nudi 9 različitih konfiguracija staze koje se periodički izmijenjuju tokom sezone. Konfiguracija koja će se voziti na idućoj utrci je:

01 5814 721

Nazovi nas

099 6822 427

Nazovi nas

[email protected]

Pošalji nam mail

Zagrebački Velesajam p.35

Posjeti nas