Preporuči nas frendovima preko UDS-a i vozi free!
04/04/2019
Karting Arena Zagreb slavi 8. rođendan: u subotu sve vožnje 50 kn!
17/10/2019

HAKS traži nacionalni tim za karting slalom: prijavi se za besplatne kvalifikacije

Hrvatski auto i karting savez (HAKS) traži vozače za nacionalni tim koji će Hrvatsku predstavljati na Karting Slalom kupu u Italiji!

Nacionalni tim će činiti vozač i vozačica u dobi od 14 do 16 godina, a kako traži najbrže i najspretnije – HAKS je za formiranje nacionalnog tima raspisao kvalifikacije koje će se 24. kolovoza održati u Karting Areni Zagreb.

Karting slalom je FIA-ina najmlađa i najpropulzivnija karting disciplina u kojoj mladi vozači kartom manevriraju između čunjeva pri kontroliranoj brzini, a na svjetskom Kupu u Italiji natjecat će se timovi država.

Kup će se održati od 31.10. do 3.11. na stazi Vallelunga u Italiji u sklopu FIA-inih Motorsportskih igara, a HAKS je već osigurao troškove prijave, puta i boravka nacionalnog tima za natjecanje.

Kvalifikacije za nacionalni karting slalom tim su besplatne za sve prijavljene natjecatelje koji ispunjavaju uvjete te su potpuno otvorene i za nelicencirane vozače, kao i za one bez iskustva.

Kvalifikacije će se održati 24. kolovoza u Karting Areni Zagreb, a prijave se primaju do 21. kolovoza u ponoć. Prijaviti se mogu vozačice i vozači od 14 do 16 godina, pri čemu je dozvoljeno da 14 godina napune tijekom kalendarske godine 2019., a ne smiju napuniti 17 godina do 31.12.2019.

Prijavljeni će telefonski biti obaviješteni o sljedećim koracima, kao i o točnom vremenskom terminu svoje kvalifikacijske vožnje.

 

0