DJEČJA AKADEMIJA – proljetni praznici
15/03/2018
Karting Arena Zagreb slavi 7. rođendan: u subotu sve vožnje 50 kn!
15/10/2018

Donosimo vam Top 10 prednosti Karting sporta:

Zabavna aktivnost: Za vožnju kartinga nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, ali jednako je zahtjevno kao i učenje novog sporta. Ekipa prijatelja ili kolega odlično će se zabaviti na karting stazi i napuniti potrebnom dozom adrenalina.

Sigurnost: Karting je sigurnija mogućnost za početnike koji su zainteresirani za utrke. Može biti i unutarnja i vanjska aktivnost. Karting također uključuje mnogo sigurnosnih pravila i ako su sva pravila i propisi pravilno praćeni, to može značiti sigurnu aktivnost za sve uzraste, a djecu može naučiti djecu kako slijediti i pridržavati se pravila te tako postati odgovorni sudionici u prometu.

Bolji refleksi: Karting staza je dinamična i zavojita. Dok se vozite učite i kako upravljati stazom bez gubitka kontrole i zabijanja u druge vozače. Na taj način razvijate svoje refleske.

Kontrola automobila: Mogućnost kontrole karting vozila u odnosu na stazu i druge vozače, zasigurno će vas učiniti i boljim vozačem u svakodnevnim uvjetima na cestama.

Povežite se sa svojom obitelji: Karting može biti odlična aktivnost za sve članove obitelji. Djeca mogu voziti sa svojim roditeljima ili drugim članovima obitelji. Uključivanje cijele vaše obitelji na timski sport može biti zabavno i povezati vašu obitelj. Prije svega, smijeh i zabava s obitelji je neprocjenjiva!

Adrenalin: Dok ste na startu, neposredno prije nego što dobijete znat za početak utrke, osjetite iznenadnu dozu adrenalina zbog uzbuđenja oko same utrke. Uzbuđenje koje se javlja može povećati brzinu otkucaja srca, proširiti krvne žile i dotoke zraka koji će omogućiti svim vašim stanicama da dobiju više kisika. Adrenalin može potaknuti vašu energiju i poboljšati vaše pamćenje.

Iskustvo team buildinga: Karting je odličan način da se svi vaši zaposlenici međusobno povežu i komuniciraju. Stavlja sve u zabavano i  interaktivno okruženje te pomaže u jačanju odnosa među zaposlenicima što utječe na njihov kasniji rad, suradnju i produktivnost.

Zabava za sve uzraste: Bilo da imate deset godina ili preko 60, karting će vas oduševiti.

Jačanje samopouzdanja: Karting može biti velik poticaj za razvijanje povjerenja u sebe kada naučite trikove kao što su kontrola vozila, tehnike vožnje i druge vještine. Iako je to zabavan i lagan sport za sve, pobjeda u utrci zasigurno će ojačati vaše samopouzdanje.

Odličan start racing karijere: Većina natjecatelja počinje s kartingom zbog njegove jednostavnosti. Budući da je prilično maleno vozilo lako ga je transportirati. Karting je izvrsna odskočna daska za moto utrke zbog svoje jednostavanosti, ekonomičnosti i sigurnosti. Ako su utrke vaša strast, preporučamo vam Karting!

0