Isprobaj laser tag u Karting Areni Zagreb!
29/11/2019
Blagdansko radno vrijeme Karting Arene 2019/20
23/12/2019

U Karting Areni otvoren svemirski laser tag!

U sklopu Karting Arene na Zagrebačkom velesajmu od 21. prosinca radi i spektakularni laser tag, uređen u stilu napuštenog svemirskog broda i s najboljom opremom dostupnom na tržištu!

Laser tag je apsolutna novost u Hrvatskoj, a igra je najsličnija paintballu uz razliku što puške, umjesto kuglica, ispaljuju zrake infracrvenog lasera, a igrač pogodak registrira kao vibraciju na prsluku uz prateće zvučne efekte. Sve pogotke tijekom igre registrira i računalo koje, ovisno o tipu igre za koji su se igrači odlučili, kalkulira score i proglašava pobjednika ili pobjednički tim.

Bitka laserima se odvija u areni od 400-injak kvadrata. Inspirirana je svemirom, a igrači bitku vode kroz labirint poligona, čeka i platformi.

Cijena jedne 10-minutne igre iznosi 40 kuna po igraču, a dostupan je i paket od 3 igre (30 minuta) po cijeni od 100 kuna po igraču. Ulaznice se mogu kupiti isključivo na recepciji Karting Arene Zagreb, a prethodne rezervacije 10-minutnih solo igara nisu potrebne.

Laser tag Karting Arene od ponedjeljka do petka radi od 16 do 23 sata dok vikendom (subota i nedjelja) radi od 9 do 23 sata.

Više o našem laser tagu možeš saznati OVDJE

0