ALL YOU CAN DRIVE!
02/01/2018
DJEČJA AKADEMIJA – proljetni praznici
15/03/2018

Karting Arena i Escape Room Arena pripremile su posebne pogodnosti za zaljubljene! Valentinovo 2018.

Ostalo je još tjedan dana do Valentinova, a svi vi koji još ne znate kako ga provesti ili što pokloniti, imamo odlično rješenje za vas!

Ove godine Valentinovo provedite na drugačiji, zabavniji i zasigurno nezaboravan način. Već viđene i isfurane odlaske na večere i u kino zamijenite dozom adrenalina i zabave. Na sam dan Valentinova, srijeda 14.2.2018., ali i dva dana prije, kao zagrijavanje (ponedjeljak, 12.2. i utorak, 13.2.) iskoristi odlične akcijske cijene za parove u Karting Areni i Escape Room Areni.

KARTING ARENA ZAGREB

DVIJE KARTING VOŽNJE OD 10min PO CIJENI JEDNE! – za samo 90,00kn sa svojim partnerom odmjeri snage na karting stazi i konačno saznajte tko je bolji vozač! *
* Registracija za nove članove iznosi 20 kn i nije uključena u cijenu. Za maloljetnike izjavu odgovornosti potpisuje punoljetna osoba.

ROMANTIČNA VOŽNJA OD 10min U DUPLOM GO-KARTU – umjesto 120,00kn u zabavnoj vožnji uživate po cijeni od samo 69,00kn! **
** Registracija za nove članove iznosi 20 kn i nije uključena u cijenu. Maloljetna osoba ne može biti vozač. Suvozač ne mora biti registriran.

ESCPAE ROOM ARENA

❤ Escape Room igru za parove na Dan zaljubljenih platit ćete samo 200 kn umjesto 350 kn!
Rezervirajte svoj termin na vrijeme: http://www.escape-arena.com/booking/
Zaboravite uobičajeno i već viđeno VALENTINOVO —> upustite se u nezaboravnu avanturu uz akcijske cijene za parove!

Za one koji bi neke od naših aktivnosti iskoristili kao zasigurno najbolji poklon za Valentinovo, koji se može iskoristiti bilo kada, predlažemo da pogledaju pakete na našoj stranici i izaberu između LOVE paketa ili uobičajenih vožnji. Poklon bon za sve pakete može se kupiti i preuzeti na našoj recepciji!

0