Obavijest o otkazivanju 2h Spring Endurancea
17/03/2020
Karting Arena Zagreb s radom nastavlja 13. svibnja!
11/05/2020

ZAGREB, 18. ožujka 2020. – Kako bi zaštitili svoje djelatnike i posjetitelje te dali odlučan doprinos zajedničkim naporima u sprečavanju širenja epidemije koronavirusa COVID-19, Sportkart d.o.o. je donio odluku o privremenom zatvaranju Karting Arene Zagreb.

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa COVID-19,, Sportkart d.o.o. je donio odluku o privremenom zatvaranju Karting Arene Zagreb koji posluje na Zagrebačkom velesajmu,, a odluka na snagu stupa u srijedu, 18. ožujka 2020.

Unatoč visokim higijenskim standardima te dodatnom setu sigurnosnih mjera kojima smo prethodno reagirali na opasnost potencijalnom izlaganju koronavirusu COVID-19, Sportkart d.o.o. smatra kako je privremeno zatvaranje Karting Arene društveno najodgovorniji potez te najveći mogući doprinos zajedničkim naporima u sprečavanju širenja epidemije.

Mjera prestanka rada je donesena na neodređeni period, a odnosit će se i na ostale brandove tvrtke Sportkart d.o.o. koji također posluju na Zagrebačkom velesajmu (Amazinga, Escape Room Arena i Axe Throwing Arena).

Sportkart d.o.o. pažljivo motri razvoj situacije s epidemijom koronavirusa, kao i mjere te naputke državnih tijela po kojima će i ubuduće postupati.

Karting Arena Zagreb ima preko 110 000 registriranih članova i Sportkart d.o.o. se nada kako će privremena mjera prestanka rada, zbog velikog i kontinuiranog interesa za karting, biti što kraća, a javnost će o ponovnom otvaranju Karting Arene pravovremeno obavijestiti.

 

 

0