Karting Arena Zagreb privremeno prestaje s radom zbog epidemije koronavirusa
18/03/2020
Ovog vikenda tražimo (i nagrađujemo) deset najbržih vozača na novoj konfiguraciji!
04/09/2020

ZAGREB, 11. svibnja 2020. – Karting Arena Zagreb nakon dvomjesečne pauze, uzrokovane pandemijom koronavirusa COVID-19, nastavlja s radom, i to od srijede 13. svibnja 2020.!

Sukladno mjerama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Karting Arena Zagreb s poslovanjem nastavlja u srijedu, 13. svibnja 2020., po redovitom radnom vremenu i u potpunosti primjenjujući sve mjere i preporuke HZJZ-a objavljene na internetskim stranicama hzjz.hr, a koje se odnose na poslovanje sportskih objekata.

Između ostalog, Karting Arena Zagreb će svojim vozačima omogućiti jednokratne higijenske potkape za njihove vožnje dok će dezinfekcija ruku prilikom ulaska u prostor Karting Arene Zagreb i održavanje distance od 1,5m biti obavezni.

Relaksirajuće mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske odnose se i na druge brandove tvrtke Sportkart d.o.o. koji također posluju na Zagrebačkom velesajmu, a koji uključuju Amazingu i Axe Throwing Arenu dok za otvaranje Escape Room Arene još uvijek nema zelenog svjetla mjerodavnih državnih tijela.

Vijest o ponovnom otvaranju Karting Arene Zagreb sigurno će razveseliti preko 110 000 naših registriranih vozača koji do utorka u ponoć u našem web shopu mogu kupiti svoje vožnje po promotivnim cijenama uz uštede veće od 45%, a među kojima je i paket od 10 karting vožnji po neponovljivoj cijeni od 499kn.

 

0